Тема
Обратно
 Ivan Stoynov        03.09.2013 12:04
Джет състезание край Балчик

На 7 септември, събота, на централен плаж Балчик точно в 10.00 часа ще бъде даден старта на открития шампионат по джет – BALCHIK OPEN JET SKI COMPETITION. Състезанието се организира за първа година от община Балчик и Морски клуб Балчик.
Участниците в надпреварата ще могат да премерят сили в категория Jet ski или така нареченият прав джет, категория Runabout – седнал джет, съответно до 200 конски сили и 200 +, както и в най-атрактивната категория Fly board. Последната стана хит през изминалата година и масово навлезе у нас, като тук с помощта на водна струя от джета любителите на екстремните усещания могат да летят над водата до 8 метра, да се гмуркат като делфин, да правят водни салта и други различни изпълнения. Общият награден фонд, за който ще се борят участниците е 5000 лева.
Освен много адреналин и високи скорости, за първи път участниците ще могат да премерят сили, като застават на старта по 2-ма и така ще имат възможност да докажат своето майсторство и умения. Зрителите ще могат да проследят и карането на най-малките участници на възраст до 15 години.
И за да бъде състезанието още по-вълнуващо за доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижи един от най-добрите български DJ - Vladislav Rashkov, който ще ви накара да мечтаете с най-добрата музика от Saint Tropez. Владислав Рашков се превърна в едно от запомнящите се имена на българската хаус музика. Той е първият DJ, който е пускал в легендарния Turnmills club в Лондон, като освен това подгрява и Tiesto на концерта му в София през 2008 г.

Какви изненади още са подготвили организатори ще можете да разберете като дойдете лично в съботния ден.
Всички желаещи да се включват в състезанието могат да се запишат на телефон 0888 805 882 – Николай Стефанов, или на място в деня на събитието. Таксата за участие е 30 лева.
 
 
 
 
Начало    За нас    Контакти    Помощ    Регистрация    Вход     Katereneto
Посещения: 105979