Тема
Обратно
 Иван Иванов        16.01.2012 17:18
Ски-клуб "Алтиус"

Скъпи млади състезатели от клуб "Алтиус",
и вие - техните родители!

От известно време с някои от вас обсъждаме възможностите, които предлага бялата планина за допълване на основните занятия по катерене на клуба през зимния сезон.

Едната идея е да се направи еднодневна клубна ски-среща на Боровец и децата от клуба да покарат заедно ски, като имаме обещание от Албена, майката на Ники Мирчев за съдействие за участието на Радо Мирчев, баткото на Ники, който е председател на БАССЕС (http://befsa.com/) като треньор по ски на децата от "Алтиус" в рамките на тази проява. Срещата може да бъде проведена като дневно или вечерно каране на Боровец, като нашето предложение е изборът за това, както и насрочването на датата да бъдат определени от Радо и Албена.

Втората ски-идея, която се роди тази вечер в зала Бонсист е да се съберем запалените по ходенето със ски в планината родители и деца идната неделя, 22.01.2012 на Витоша на х. Алеко, където БФКА ще проведе състезание по ски-алпинизъм - дисциплините "спринт" и "щафета". Стартът е в 9.00 ч., ще погледаме каките и батковците състезатели и ще се изкачим до Черни връх със ските. Разбира се, всичко зависи в голяма степен от благосклонността на времето, но си заслужава да се направи организация за първи опит.

Какво ще кажете за тези две идеи?

С много поздрави

Иван Иванов

(бащата на Пепи и Ели Иванови от клуб "Алтиус")
 
 
 
 
Начало    За нас    Контакти    Помощ    Регистрация    Вход     Katereneto
Посещения: 105979