Тема
Обратно
 Иван Иванов        04.06.2012 17:42
Покана за клубна вело-обиколка на Лозен и Плана на 09.06.2012 (събота)

Здравейте, състезатели и родители от клуб Алтиус!

С мнозина от вас от доста време коментираме тази тема, и ето че, съобразявайки свободните уикенди в клубния календар, дойде време да пуснем покана за участие в нея.

Поне за сега прогнозата в sinoptik.bg за събота е за хубаво време. Маршрутът е следният: Бистричани (засега сме се записали Пепи, майка му и аз) се спускат до кино Арена в Младост 4 и там се срещаме с другите желаещи участници (имамем потвърждение от Меги, майката на Косето). Ще се радваме много, ако и други могат да се включат! От кино Арена караме по околовръстното до магистралата за Пловдив. После по стария път за Пловдив през Нови хан и Вакарел до Веринско. Оттам се включваме в пътя Ихтиман - Самоков - и по него. От Самоков до Белчин бани (ако имаме сили: по едно освежаващо топване в минералния басейн). После последни 6 км изкачване до Ярема и оттам до Бистрица и до София е само надолу :). Въведох маршрута в Google Maps: дават го 131 км.

Мотивиращо в "лични странички" съм качил снимки от миналогодишната подобна вело-проява, която направихме с Меги: Бистрица-Боровец-Пловдив (малко над 170 км), но тогава се върнахме обратно с колата, която предварително бях закарал в Пловдив :).

Признавам си, че тази година не сме особено подготвени, разчитаме на "паметта" на нашите мускули от миналогодишното въртене и от "пантенето" през изминалата богата на сняг зима. Но няма да бързаме за никъде - няма времеви лимит за преодоляването на маршрута и няма да правим заемки от дисциплината "скорост" от ежедневието на състезателите от клуба.

Очакваме ви!
 
 
 
 
Начало    За нас    Помощ    Регистрация    Вход     Katereneto
Посещения: 151407